Over mij
Joy is that special element that gives
texture and flavor to our daily life.
Without it, we are left with
closed hearts and minds.
We need to learn how to find,
grow, and share it.
Over mij

Ik ben een gelukkig mens. Na een verleden, vol met misbruik en andere pittige ervaringen, geniet ik, verankerd in mijn essentie, van de liefde en het leven. Ik heb twee prachtige zonen en twee onwijs mooie kleinkinderen. Mijn hart is gevuld van dankbaarheid en liefde. Na een hele diverse en uitgebreide carrière als verpleegkundige, trainer/coach, consultant, projectmanager, presentator, spreker over onderwerpen als meisjesbesnijdenis, spiritualiteit e.d. gooide ik in 2013 het roer volledig om en richtte mij op het leven vanuit mijn hart en ziel.

Door mijn pittig misbruikverleden volledig aan te gaan, heb ik mijn bijzondere spirituele gaven ontdekt om de creatielijn met de Bron te helpen herstellen door onze seksualiteit vrij te maken van schuld, schaamte en oordeel. 

Deze reis heb ik afgelegd omdat ik weet dat ik zelf de verandering moet zijn die ik graag in de wereld wil zien.

Door al mijn ervaringen ontwikkelde ik mij tot een liefdevol en krachtig multidimensionaal medium dat direct contact maakt met goden uit alle tradities, aartsengelen en opgestegen Meesters, Moeder Aarde. Mijn intuïtie is heel sterk. Ik zie vaak beelden, ben helderhorend en helderziend. Met deze gaven maak ik het onzichtbare zichtbaar en tastbaar voor mijn klanten zodat zij op hele diepe lagen helen en vrede sluiten met hun menselijk bestaan.

Ik ontdekte dat Hawaii de kracht van de Bron bezit. Hawaii, is mijn spirituele thuisbasis. Hawaii betekent thuiskomst. Door deze kracht te gebruiken help ik mensen thuis te komen in hun ziel, hun essentie. 

De energie is daar zo krachtig en liefdevol. De natuur, de oceaan, de walvissen, de dolfijnen, werken helend voor mij. Ik voel mij daar iedere keer als ik uit het vliegtuig stap, tot in mijn diepste wezen meteen thuis. Wonderlijk! Ik kom intussen al jaren op Hawaii. In 2012 heb ik zelfs 9 maanden op Big Island, het grootste eiland, gewoond. Hawaii heeft een belangrijke rol gespeeld bij mijn eigen transformatie.

In mijn boek vertel ik hier alles over.